Mededelingen najaarscursus…en afscheid!

Mededelingen najaarscursus…en afscheid!

De vakantie loopt op zijn eind en daarna gaat alles weer een aanvang nemen. Sporten, school en werk gaat ondanks alle corona perikelen weer beginnen. Ook de keepersschool gaat weer beginnen en wel vanaf zondag 6 september 2020 om 11.10 uur.

Uiteraard alles onder voorbehoud van eventuele maatregelen van onze overheid inzake alle ontwikkelingen voor wat betreft Covid 19! Laten we hopen dat we dit vervelende virus onder controle houden!

RIVM – COVID richtlijnen

Ook bij de trainingen houden we rekening met alle maatregelen die door het RIVM vastgelegd zijn, dus afstand van 1.5 meter, niet lekker voelen is niet komen trainen en de bekende hygiëne maatregelen.

2 termijnen van 6 weken

In principe gaan we voor de 12 weken cursus, maar ik hak hem deze keer in 2 stukken van 6 weken, ( rekening houdend met eventuele toekomstige maatregelen. Daarom laat ik iedereen voor deze cursus ( de volledige cursus is 12 weken) voor de 1e 6 weken 75,00 euro betalen en als we door mogen gaan voor de 2e termijn weer 75 euro! ( Is dus goedkoper dan verleden jaar). Mocht een en ander wijzigen door eventuele maatregelen, kunnen we dan ook makkelijker schakelen.

Afscheid en overdracht Keepersschool

Ook is deze de cursus voor wat betreft de verantwoordelijkheid, mijn laatste keer! De keepersschool gaat dan in februari 2021 onder verantwoording van Giannie Kamperveen door. 

Dus gaan we nog 1 keer knallen onder mijn verantwoording en kan ik met een gerust hart met pensioen!

Uw zoon of dochter wordt dan verwacht op zondag 6 september om 10.45 uur in de kantine van de voetbalvereniging DVC, op de Brasserskade 238 te Delft voor de bekende administratie.

Ik hoop dat iedereen weer veel plezier gaat beleven aan de komende najaarscursus.

Groet,
Hans Suiker