Nieuwe inschrijving voor Huidige keepers

Nieuwe inschrijving voor Huidige keepers

Beste Ouder(s), Verzorger(s) en Keep(ster)s,

De trainingen in het najaar van 2020 is al een tijdje op z’n einde gelopen. Voor het eerst zijn we gestart met extra  trainingen in de vorm van keepers gerelateerde spellen. Waarbij er verrassend veel inschrijvingen zijn geweest. Alle ouders een keepers wil ik daarvoor van harte bedanken!

Momenteel zitten we wederom in een lockdown. Ten eerste hoop ik dat iedereen gezond is en uiteraard ook blijft. Tussendoor veranderd er voor jeugdvoetballers en keepers weinig. Wedstrijden tegen andere clubs, beetje (wedstrijd) spanning, adrenaline en nog meer facetten die het voetballen extra leuk maken missen we allemaal toch wel vermoed ik. Niet te vergeten het gezelschap tussen ouders onderling. Dat maakt het toch weer allemaal een stuk draaglijker om s’ochtends achterlijk vroeg langs een of ander voetbalveld te staan. Zolang de kinderen maar plezier hebben….

Vooruitlopend op de zaken.

De voorjaarstrainingen zullen een kleine verandering hebben. KHS heeft een kledingspakket beschikbaar gesteld voor de keepers. Doelstelling is om de uitstraling van de keepersschool nog beter te maken. Het lijkt mij een geweldig gezicht om te zien wanneer iedereen in hetzelfde outfit de trainingen afwerkt. Doormiddel van een trui, t-shirt, korte broek en een paar sokken. Daarvoor word een vrijwillige bijdrage gevraagd van € 15,–. Expliciet vrijwillig, want ik wil absoluut niemand verplichten hierin. De bijdrage is puur om de kosten van het kledingspakket enigzins te dempen.

Keepers die de extra zondagen hebben meegedraaid worden verzocht geen vrijwillige bijdrage leveren.

Eveneens sta ik voor het eerst op eigen benen en zal ik het zonder onze geliefde Hans Suiker moeten doen. Persoonlijk vrij spannend, maar we gaan er helemaal voor! 🙂


Nieuwe cursus begint op zondag 7 februari 2021 en zal wederom 12 weken duren. Locatie uiteraard voetbalclub DVC Delft.

Trainingstijden:

Vrijdag 1e uur 18.45 – 19.45 uur
Vrijdag 2e uur 20.00 – 21.00 uur

Zondag 1e uur 10.00 – 11.00 uur
Zondag 2e uur 11.15 – 12.15 uur

Kosten € 170,– voor de gehele cursus. De vrijwillige bijdrage van € 15,– is geheel aan de ouders zelf. Ouders waarvan de keeper de extra zondagen heeft meegedraaid wordt verzocht de extra € 15,– helemaal niet te betalen.

Betalen kan op 2 manieren:
– contant in envelop (bij aanvang 1e training)
– Overmaken rekeningnummer NL 79 INGB 0009 3202 98 tav Gianni Kamperveen Specialist in keepers
  ovv naam keeper (Gelieve voor aanvang 1e training)

Bij het beantwoorden van deze mail kunnen ouders de keeper meteen inschrijven. De groepsindeling wordt bij voorkeur intact gehouden mochten er wensen zijn tot verandering neem contact op. Graag zou ik de volgende informatie bij de inschrijving van de keeper willen ontvangen:

*Naam

* E-mail ouder

* Telefoonnummer ouder

* Geslacht

* Geboorte datum

* Voetbalclub + Lichting

  Bijv. FC KHS- Onder 9

* manier van betaling

Voor vragen en/of opmerkingen neem gerust contact op.

Ik hoop jullie van harte weer te begroeten in februari!

Tot slot wens ik iedereen uiteraard hele fijne feestdagen en een fantastisch 2021 :).


— 
Gegroet,

Gianni Kamperveen
KHS-Keepersschool Hans Suiker

+316 20472173
www.keepersschoolhanssuiker.nl (vanaf 21-12-2020 vernieuwd)
info@keepersschoolhanssuiker.nl