Overgang Keeperschool van Hans Suiker naar Gianni Kamperveen

Overgang Keeperschool van Hans Suiker naar Gianni Kamperveen

Beste Ouder(s) en Keeper(s),

Na 16 jaar met veel plezier en liefde zijn keeppersschool te hebben geleid, heeft Hans Suiker besloten om van zijn welverdiende pensioen te gaan genieten. Na goed overleg is er besloten dat de keeperschool aan het einde van dit seizoen aan mij wordt overgedragen.

In de voetsporen treden van Hans is voor mij een goede uitdaging en grote eer. Zelf loop ik al vele jaren mee met de keepersschool, keeperstraining geven vind ik het mooiste wat er is. Buiten de keepersschool ben ik momenteel actief als keeperstrainer van SV Den Hoorn 1, RKAVV 1 en de jeugd van FC Utrecht. De combinatie met een florerende keepersschool maakt mijn ideaalplaatje nu compleet.

Wat er niet veranderd, is de inhoud van de trainingen en onze basis: Iedereen zich laten ontwikkelen zowel als keeper en als persoon. Verder blijven we onafhankelijk, en blijven plezier, motivatie, techniek, inzicht en centraal staan in onze trainingen. De trainers en ik zullen zoals altijd al onze ziel en zaligheid in de keepersschool stoppen voor de glimlach van de ouders en de ontwikkeling van de keepers.


De huisstijl en uitstraling worden aangepakt: Het welke bekende blauw zal plaatsmaken voor de kleuren rood/zwart en “KHS” gaat symbool staan voor onze Keepersschool Hans Suiker. KHS stelt verder trainingstenues beschikbaar voor alle keepers, zodat iedereen in dezelfde kleding op de trainingen kan verschijnen.

Naast de kleding, zullen er ook meer materialen voor de trainingen beschikbaar zijn. Op Social Media gaan we meer ons gezicht laten zien door middel van filmpjes en foto’s op de website, Facebook en Instagram.

Een andere belangrijke ontwikkeling is dat we een samenwerkingsverband zijn aangegaan met voetbalacademie Next Football. Sinds jaar en dag al een betrouwbare en kwalitatieve goede voetbalacademie. Eigenaar Martijn Leonard implementeert zijn Flow methode (google gerust) in de trainingen, waardoor de ontwikkeling van talent een nieuwe dimensie krijgt. Mocht je iemand kennen die op zoek is naar een uitstekende voetbalschool zou deze hoog op de lijst moeten staan! We blijven beide onafhankelijk, maar zullen waar mogelijk onze handen ineenslaan om zo meerwaarde te creëren voor onze voetballers en keepers.

Deze samenwerking is vooral tot stand gekomen door onze gezamenlijke hoofdsponsor JPF Computing. Door JPF zijn de gesprekken ontstaan tussen beide partijen, ook hebben zij bijgedragen aan de overdracht van de keepersschool van Hans naar mijzelf, zodat deze kon blijven. Mijn dank is ontzettend groot en een diepe buiging van mijn kant naar JPF Computing toe.

Rest mij het laatste gedeelte. Het afscheid van Hans Suiker. Mentor, inspirator, trainer, pionier, motivator en vooral vriend. Namens de trainers en vooral namens alle keepers waarop je ontzettend veel invloed hebt gehad de laatste jaren. Zowel als keeper en als mens. Dank voor alles wat je hebt gegeven. Ik en de trainers zullen er alles aan doen om jouw naam hoog te houden!

Ouders en Keepers: Hoop jullie van harte weer te mogen begroeten in februari. Zonder jullie is niets van het bovenstaande mogelijk. Ik kijk er naar uit!

Met vragen kunnen jullie natuurlijk te allen tijde terecht!

Met vriendelijke groet,

Gianni Kamperveen KHS – Keepersschool Hans Suiker